Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Делауеър

Имоти за продажба в Delaware

Тя граничи на юг и запад с Мериленд, на североизток с Ню Джърси и на север с Пенсилвания.

Държавата Делауеър е известна с псевдонима "Първата държава", защото се отнася до ролята й на първите американски колонии, които ратифицират Конституцията и се присъединят към съюза през 1787 г. Делауеър е шестата най-многобройна държава в САЩ. Освен това тя е единствената държава, която има само три окръга: Нов замък, Кент и Съсекс.

Делауеър вероятно е най-известен с това, че е първият, който въведе две важни бизнес мерки: над 50% от всички публично търгувани американски компании и 64% от компаниите от Fortune 500 са включени в

Делауеър. В резултат на това, данъците за включване представляват втория източник на приходи за Делауер след данъци върху дохода.

Делауеър не е особено надарен с природни ресурси и икономически затруднен от неговата големина, но Делауер разумно подхранва важна ниша в сектора на бизнес услугите, като предлага гъвкава и благоприятна за бизнеса данъчна структура и печеливша съдебна система, при която бизнес процесите се определят от съдия вместо жури. Делауеър привлече безброй държавни компании като Apple, Coca-Cola, Ford и Facebook да бъдат включени в държавата.

Делауер също предлага интересни закони за законите, които привличат емитенти на кредитни карти в страната, включително Bank of America, Chase, Barclays и ING Direct.

Добре платените работни места във финансовия и научния сектор направиха Делауеър сравнително исторически богата държава. Въпреки това, имоти за продажба в Делауеър, в столичните райони на Уилмингтън и Довър остават относително достъпни в сравнение с цените на жилищата в съседните Мериленд и Ню Джърси.

Климатът в Делауеър е умерен, има крайбрежна равнина, характеризираща се с хълмове, пасища на север, блатиста местности на юг и пясъчни плажове по крайбрежието. По време на колониалния период Делауер култивира тютюн, но днес фермерите произвеждат скромни количества пшеница, като царевица, соя, пшеница, картофи и ябълки.

С 22 мили от бреговата линия, Делауеър се възползва от значителен летен туристически трафик от други държави от Централна Атлантическия океан. Плажът Риохот, само на 120 мили от Вашингтон, се нарича себе си "лятна столица на нацията", поради популярността му като ваканционна дестинация за жителите на Beltway.

Махалото на пазара на недвижими имоти в Делауеър изглежда се люлее в полза на продавачите, които се интересуват от продажбата на имоти в Делауеър.

Средната цена на имот за продажба в Делауеър нарасна с 3,9% през първите три месеца на 2018 г., най-големият скок във всяка държава, с изключение на Орегон. Брокерите и купувачите на жилища миналия месец съобщиха, че виждат внезапна липса на инвентаризация, т.е. броят на къщите на пазара, които създадоха неочакван скок в цените.

Дори при сегашното увеличение имотите за продажните цени в Delaware се покачиха с незначителни 16% през последните години.

Вътрешният пазар на Делауеър е стагнирал напоследък, миналата година, когато цените са се повишили само с 2,2% през 12-те месеца преди 1 октомври.

Този бавен растеж вероятно е бил причинен от голям брой домове, претърпели наказания за затваряне на пазара или продавани трудно на цени за продажба на пожар.

Ако сте мечтали за ново начало в Делауеър, сте започнали да търсите имоти за продажба в Делауеър, особено във Вилмингтън, Доувър, Белефонте или Джорджтаун, ще се радвате да знаете, че сте на път, защото 2018 обещава да бъдете страхотна година да купите имот за продажба в Делауеър по различни причини.

Първата причина е, че лихвените проценти се очаква да продължат да се покачват през следващите 11 месеца, поне два до четири пъти повече. Всъщност купувачите могат да очакват лихвени проценти от 5% до края на годината.

 Ако чакате твърде дълго, може да свършите да харчите повече за същия имот за продажба в Delaware. И докато тези цени се увеличиха бързо през последните месеци, 2018 ще започне да забавя този темп. Цените на жилищата всъщност ще продължат да се покачват, но не толкова бързо, колкото са били. Купуването на имот за продажба в Делауеър през 2018 г. е мъдър и умен ход и ще ви спести, докато гледате стойностите да се покачват.

Повече домове ще се върнат на пазара, като по-голямата част от възстановяването ще започне от средата до върха, което означава, че ще имате много повече избор, докато започнете търсенето си в Делауеър

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 17020

За продажба По-голям от петстаен, Делауеър, New Castle County, Wilmington, Wilmington

Reserved negotiation
За продажба
По-голям от петстаен

87 m²
отличен
UNAVAILABLE
Cod. 17019

За продажба Двустаен, Делауеър, Kent County, Dover, Dover

Reserved negotiation
За продажба
Двустаен

47 m²
добро за продажба
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB